2013/07/16



wonderLAB Design Piknik és kiállítás megnyitó 



Mi a közös a csillámpóniban, a törpékben és a nyár legtrendibb piknikében? A wonderLAB. Gyere el te is csütörtökön (2013.07.18.) 18 órától 22 óráig a wonderLAB Design Piknikre, ahol nemcsak a labor tervezőivel találkozhatsz, de kellemes zene mellett megnézheted az idei év legőrültebb fotókiállítását. 


2013.07.18-án a Design Terminál támogatásával nyíló kiállításukkal is az EGYÜTT KÖNNYEBB elvét szeretnék tovább mélyíteni. Több szempontból is alátámasztják elméletüket.

Egyrészt a sajátos hangvételű fotósorozatban, minden wonderLAB tervező terméke szerepel, amely mutatja milyen jól megfér egymás mellett több mint 30 márka, ha kreatív közösségként működik együtt.

Másrészt, a fotók különböző fázisainak elkészítésére két fotóst kértek fel, Dóra Tündét és Weber Áront. Az első felvonást Tünde studióban készítette, majd a második felvonásban a modelleket Áron izgalmas szituációkba helyezte és újrafotózta. Nem mindennapi végeredmény született. A sorozat bemutatja mi történik abban az esetben ha két teljesen egymástól eltérő látásmód találkozik a képeken belül.


Are you wonderING?

esemény: wonderLAB Design Piknik és kiállítás megnyitó 
szervezők: Design Terminál, wonderLAB concept store 
fotók: Dóra Tünde és Weber Áron


A megnyitót követően a kiállítás egy héten át (07.25-ig) lesz ingyenesen megtekinthető a Design Terminálban, minden nap 12h-20h-ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése