Társadalmi felelősségvállalás / Social responsibilityTámogass nyakörvvel! - Donate with collar! (english text see below)

Mielőtt kidobnád a régi, de még használható nyakörvet, hámot vagy pórázt, gondolj bele, hogy annak valahol valakik még nagy hasznát vehetik.

 

A Sixfeet design Támogass nyakörvvel! felhívásának célja, hogy összegyűjtse és eljuttassa a feleslegessé vált, de még használható kutyafelszereléseket menhelyekre, állatvédő szervezetekhez úgy, hogy közben a felajánló is jól jár.


Szinte minden állatvédő szervezet honlapján találunk olyan felhívás, melyben lehetséges tárgyi adományként a kutyafelszerelést említik meg. Rengeteg állat megfordul egy-egy alapítványnál, a legtöbbjük nyakörv nélkül kerül be, viszont nyakörvvel kerül ki, hisz gazdához csak azzal együtt tudják adni.
Segítsük őket, hisz a megspórolt pénzből annyival több állatot tudnak etetni, oltatni vagy akár ivartalaníttatni!

A támogatás menete:
1. FB oldalunkon minden hónapban előre kihirdetjük, hogy melyik szervezet kapja az abban a hónapban felajánlott és hozzánk eljuttatott (postán vagy személyesen) használt vagy kiselejtezett nyakörveket, hámokat, pórázokat. Használt eszközöket ugyanolyan jól tudnak hasznosítani, mint az újakat, de kérjük, csak olyan felszerelést küldjetek, amely még használható állapotban van, csak ezt tudjuk beszámítani és továbbítani!
Személyesen a wonderLAB-ben (Bp., V. Veres Pálné utca 3. Nyitvatartas: Kedd-Szombat 12-20) is leadhatjátok névvel allátva. :-)
2. Az adományért cserébe a felajánlónak az abban a hónapban leadott rendelésből 200 Ft-ot jóváírunk. Egy termék rendelésnél csak egy jóváírás lehetséges.
3. A hónap végén az összegyűjtött felszereléseket minden esetben személyesen vagy postai úton eljuttatjuk az előre kihirdetett szervezethez és erről tájékoztatást is adunk oldalunkon.
Szívesen fogadjuk és eljuttatjuk a felajánlásokat abban az esetben is ha támogatnád az adott szervezetet, de nem szeretnél vásárolni tőlünk abban a hónapban.

Amennyiben tudomásod van olyan szervezetről, alapítványról akiknek nagy szükségük lenne a támogatsára, küldd el nekünk a sixfeetdogdesign@gmail.com e-mail címre 'Támogatás' címszóval és mi felvesszük a listánkra!

 

Donate with collar!

Before you through out your old but useable collar, harness or leash just think about that it can be very useful for somebody somewhere.

 

The purpose of Sixfeet design Donate with collar! call  is to collect and send used (or even new ones) but still usable dog equipments to shelters or animal right organizations, so that the donor will also benefit of it.


Almost all animal rights organizations ask on their website for dog equipments. Lots of dog arrives to the foundations without collars. Help them! If they save money on collars and leashes they can feed, vaccinate or neuter more animals.

How it works:
1. We will every month proclaim on our FB page which organization was choosen and will get the donations that month. Used equipments can be very helpful also but please send only usable pieces! You can leave it at wonderLAB (Budapest, V. Veres Palne utca 3. TUE-SAT 12-8pm)
2. For the donation we will give you 200Ft discount from your order that month. For every collar, leash or harness only ones.
3. At the end of the month we will bring or send all the donations via post the the organization of the month.
If you want to donate, but do not want to order from us, feel free to drop stuff off through the end of the month, as they're heading up there then to deliver!

If you would like to suggest an organization in Hungary, just send us an e-mail to sixfeetdogdesign@gmail.com!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése