2013/09/03

Játssz és nyerj: Indul az „Én és a kutyám” stílusverseny

Itt a lehetőség, hogy megmutassátok, mennyire stílusos gazdik vagytok: küldjetek egy fotót négylábú kedvencetekkel, és nyerjetek szuper ajándékokat az “Én és a kutyám” stílusversenyen!


Az InStyle Magyarország, a Street Fashion Budapest és a SIXfeet design 2013 legstílusosabb kutyatulajdonosait keresi. Nincs más dolgotok, mint 2013. november 3-án éjfélig feltölteni egy fotót négylábú kedvencetekkel az InStyle Facebook oldalán található alkalmazás segítségével, és máris részt vesztek a versenyben.
A képek beküldői közül divattervezőkből, divatszakértőkből, újságírókból és hírességekből álló zsűri választja ki a legstílusosabbakat. A nyertes jutalma egy értékes SIXfeet ajándékcsomag (személyre szabott, egyedi dizájnnal) és megjelenési lehetőség az InStyle Magyarország oldalain.

Fotóitokat ide kattintva tudjátok feltölteni. A beérkezett képeket pedig az InStyle Facebook oldalán találjátok, ide kattintva.

Ha nem tudtok fotózni az sem baj, a SIXfeet és a Street Fashion Budapest fotósai ugyanis több időpontban is várnak majd titeket Budapesten, hogy lencsevégre kapjanak kedvenceddel. Részletek hamarosan az instlye.hu-n és a Street Fashion Budapest oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése